Verhalen en Foto's

Verhalen

Sabine

Sabine is de typische ‘sterke vrouw’ waarvan iedereen denkt dat ze onverwoestbaar is. En toch…. stort ze in. Ze snapt niet waarom ze telkens de zelfde mensen aantrekt, waarom ze telkens in de zelfde situatie terecht komt. Ze zou eigenlijk zeer graag een bepaalde stap zetten in haar leven en snapt niet waarom ze die stap niet gewoon zet.

Na een lang gesprek beseft Sabine waar haar trauma ligt. Ze beslist verder te gaan met een psycholoog en start daar een EMDR traject.

Mark

Mark was net begonnen aan een voltijdse opleiding van een jaar. Al snel staken vermoeidheid, stress en twijfel de kop op.

Samen zochten we naar de oorzaak van de twijfel en we stelden een plan van aanpak op.  We hadden om de twee weken een afspraak, en na een jaar begeleiding slaagde Mark in zijn opleiding.

Katrien

Katrien is teamleader en start haar verhaal met de uitspraak “Ik ben hier omdat mijn team niet productief is. Ik wil mijn team herstellen.” We gingen kijken naar de rol van Katrien zelf binnen haar team. Katrien kwam tot het besef dat haar eigen houding een grote rol had in het functioneren van haar team.

Foto's

Cherry & Blossom

Scroll naar boven