Individueel

  • Begeleiding in geval van stress

Je zit vast, je hebt het gevoel dat je ergens tegenaan botst, je merkt dat patronen zich herhalen en je weet niet waarom…

Je gaat door een stresserende periode, je hebt faalangst, een fobie … je angsten zitten in de weg van een normaal functioneren, ze houden je tegen dingen te doen die je eigenlijk wel zou willen…

Soms is een neutrale blik van buitenaf wat je nodig hebt om uit de knoop te raken. We begeleiden je graag door deze periode.

  • Begeleiding van senioren

Je was altijd zeer actief, kwam ten val en sindsdien heb je moeite om nog buiten te komen…

Je hebt moeite met (grote) veranderingen in je leven, je bent je ankerpunten kwijt, je moet omgaan met verlies en rouw….

Je ziet door het bos de bomen niet meer. Bij welke specialist moest je weer een afspraak maken? Hoe maak je ook al weer een afspraak met de oftalmoloog via dat internet? En hoe geraak je bij de tandarts nu je geen auto meer hebt? Waar kan je een thuiszorgwinkel vinden en wat kunnen die mensen voor jou betekenen?

Eenzaamheid is het laatste wat we mensen wensen, op welke leeftijd dan ook. We helpen je graag bij het doorbreken van de vicieuze cirkel waar je je misschien in bevindt.

  • EFT

EFT, Emotional Freedom Technique, is een techniek die gebruikt kan worden bij ‘storende’ emoties. We gaan door middel van erkenning van het ’probleem’ in combinatie met het gebruik van drukpunten, het als storend ervaren gevoel minder gevoelig maken.

Deze techniek is een van de vele hulpmiddelen die we ter beschikking hebben om je door een minder gemakkelijke periode te helpen.

Indien we merken dat het probleem, hetzij psychologisch hetzij fysiek, te groot is verwijzen we je door naar de juiste persoon of instelling.

Cherry & Blossom

Scroll naar boven