Bedrijven

  • Welzijn

Je merkt dat de sfeer op het werk niet zo denderend is. Soms is er sprake van een duidelijk conflict, tussen collega’s onderling of tussen collega’s en directie. In sommige gevallen merk je een gebrek aan betrokkenheid van de medewerkers, of het kan ook zijn dat de sfeer slecht werd door een aankondiging of een gebeurtenis.

We helpen je graag om een veilige en aangename werksfeer te creëren. Een positieve werksfeer draagt bij tot een productief team, en daar is iedereen bij gebaat.

De basis van een positieve groepsdynamiek is een goede communicatie. Daarnaast is het ook belangrijk om correct om te gaan met conflicten.

We bieden naast cursussen communicatie, conflicthantering en groepsdynamiek ook cursussen welzijn aan. Het gaat hier dan over het aangenaam maken van de werkplek, hoe mensen met een bureaujob toch kunnen bewegen zonder naar de fitness te moeten, hoe je kan omgaan met de werkdruk of met minder aangename klanten.

  • EHBO en brand

Ieder bedrijf dient zich in regel te stellen met de wettelijke bepalingen rond EHBO en brandpreventie. Jammer genoeg worden deze opleidingen vaak aanzien als verplichte moetjes.

Wat als we deze cursussen eerder als een geschenk beschouwen? Eerste Hulp is iets dat je even goed in je privé leven kan gebruiken. Als je EHBO wil volgen, moet je meestal in je vrije tijd nog naar een cursus, tenzij je binnen je bedrijf de aangestelde hulpverlener bent.

Het zelfde geldt voor brandpreventie en gebruik van kleine blusmiddelen. Samen met onze externe partners verzorgen we opleidingen EHBO en brandpreventie voor iedereen die het verschil wil kunnen maken in grote en kleine noodsituaties.

  • Teambuilding

Ben je met je bedrijf op zoek naar een teambuilding op maat waar de thema’s  ‘welzijn en preventie’ centraal staan, dan bekijken we graag samen met jou hoe we jullie een leuke en leerrijke dag kunnen aanbieden.

Alle cursussen kunnen à la carte samengesteld worden op maat van de noden van jouw bedrijf.

Cherry & Blossom

Scroll naar boven